fbpx

Salgs- og leveringsbetingelser

Se i PDF-version: Salgs- og leveringsbetingelser_Privat salg

Juridisk navn og Organisationsform: Würtz Design / Enkeltmandsvirksomhed
CVR. nr.: 29450927
Adresse: Bredgade 89, 7441 Bording
e-mailadresse: trine@wurtzdesign.dk
Telefonnummer: 22389676
Etableringsår: 2006

BETALING

Betalingskort & Mobilepay:

Würtz Design modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Bankoverførelser:

Betaling via bankoverførsel skal ske som forudbetaling.
Vores bankoplysninger er: Hvidbjerg Bank
Reg. nr.: 7500
Kontonr.: 0001398785

Faktura:

Ved betaling via faktura er der 8 dages kredit.

Levering:

Al forsendelse foregår via GLS.

Priser på forsendelse er som følger: Levering via GLS Pakkeshop: 50,- ekskl. moms.
Levering direkte til virksomheden: 50,- ekskl. moms

Alle ordrer tillægges forsendelsesgebyr uanset ordrestørrelse.

Leveringstiden for varen: 2-4 dage fra modtagelse af ordre.

 

14 DAGES RETURRET

Når du handler hos www.wurtzdesign.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, i løbet af en weekend, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftens-dag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af at flere forskellige varer, er bestilt i én ordre, men leveres separat, eller at en vare leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en sådan måde, at du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på (se nærmere under ”varens stand når den sendes retur”). For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail: trine@wurtzdesign.dk eller pr. telefon 22389676. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering

 

UNDTAGELSER TIL FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetype er undtaget fortrydelsesretten:
1.Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder.

 

VARENS STAND, NÅR DEN SENDES RETUR

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er behandlet på anden måde end beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtagen leveringsom-kostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da, har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Bredgade 89, 7441 Bording

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen for hurtigere ekspedition. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler på www.wurtzdesign.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.

VAREN SENDES TIL:
Würtz Design
Bredgade 89
7441 Bording

 

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Würtz Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


Oplysninger afgivet til www.wurtzdesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Würtz Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Würtz Design via e-mail (trine@wurtzdesign.dk).


KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Trine Würtz via e-mail: trine@wurtzdesign.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, afgøres tvister vedr. varer købt på www.wurtzdesign.dk efter dansk ret ved de almindelige domstole på sælgers til enhver tid værende hjemsted ved byretten i Herning.